Over ons

HomeOver ons

Wie zijn wij?

Peter Vriens is een allround vakman met ruim 30 jaar ervaring in installatiewerk, verwarming, sanitair, dakbedekking, zink/koper, gas, water, elektra, riolering, vloerverwarming en ander leidingwerk. Door ruime kennis en ervaring in duurzame energie-oplossingen kunnen wij u ook van dienst zijn met warmtepompen en zonne-energie.

Indien gewenst kunnen wij een complete verbouwing/renovatie voor u verzorgen. Wij werken regelmatig samen met betrouwbare partners op het gebied van tegelzetten, stucwerk, schilderwerk, aannemers en architecten. Door het onderling afstemmen van de werkzaamheden, kunnen we ervoor zorgen dat de verbouwing vlot en probleemloos kan verlopen.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en zullen u voorzien van eerlijk advies.

Vriens1
icon

Geen onverwachte kosten

Indien gewenst ontvangt u een transparante kostenbegroting, zodat u niet met onverwachte hoge kosten komt te zitten.
icon

Betrouwbaar

Wij zullen u altijd voorzien van eerlijk advies en met u meedenken om hoge kosten te voorkomen.
icon

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met duurzame en betrouwbare materialen. Dit om duurzaamheid te garanderen en kwaliteit te leveren die u als klant verdient.
icon

24/7 bereikbaar

Problemen met grote spoed? Vriens is 24/7 bereikbaar voor noodgevallen.

Noodgeval / storing / lekkage

Als u een noodgeval heeft kunt u 24/7 bij ons terecht! Wij laten u niet in de kou zitten. Bel 06-28 83 98 55 en wij zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

06 - 288 398 55 of Neem contact op