Wat bieden wij

HomeWat bieden wij

Wat bieden wij

Wij bieden u kwaliteit en vakmanschap op het gebied van installatiewerk. Ons aanbod bestaat uit werkzaamheden op het gebied van gas, water, licht, centrale verwarming, dakbedekking, riolering, zink/koper, vloerverwarming, riolering en duurzame energie-oplossingen. Graag vertellen wij u hier meer over op deze pagina.

Wij kunnen u van dienst zijn bij kleine of grote aanpassingen in/aan uw woning. Wanneer u bouw- of verbouwplannen heeft, dan denken wij graag met u mee. Door onze ruime ervaring, kunnen wij u voorzien van praktische hulp en adviezen.

icon

Centrale verwarming

Centrale verwarming zorgt ervoor dat u een behaaglijk klimaat in uw woning krijgt. Een verwarmingsketel zorgt voor temperatuur in huis en voor warm water. De radiatoren die hieraan gekoppeld zijn, zijn in vele soorten en maten en kleuren te verkrijgen. De aansturing van de temperatuur wordt geregeld door een kamerthermostaat. Deze kan handmatig bediend, digitaal of zelfs via een app op je mobiele telefoon. De radiatoren kunnen voorzien worden van thermostaatknoppen, deze kranen regelen de doorstroming van het water zodat per vertrek de temperatuur geregeld kan worden.

35
12

Sanitair

Wilt u een nieuw toilet en/of badkamer laten maken of uw huidige toilet/badkamer verbouwen?

Het leveren van het door u gewenste sanitair behoort tot de mogelijkheden. Indien u hierin advies wilt, kunnen wij u in contact brengen met een sanitairspecialist waar u advies kunt krijgen in hun showroom.

Onze werkzaamheden kunnen bestaan uit het slopen van uw oude toilet/badkamer, het aanleggen van nieuw leidingwerk tot het afmonteren van uw nieuwe toilet/badkamer. Wij kunnen u eventueel ook in contact brengen met een tegelzetter, kitter of aannemer waar wij regelmatig mee samenwerken.

Gas/water/elektra

Gas, water en licht behoren tot de basisinstallatie van uw woning. Zonder de aanwezigheid hiervan, kunt u niet comfortabel wonen.

Onze werkzaamheden kunnen variëren van het aanleggen van leidingen in een nieuwbouwwoning, tot het aanpassen of vervangen van bestaande leidingen.

Het aanleggen van de diverse installaties gebeurt uitsluitend met kwaliteitsmaterialen. Uiteraard zijn wij opgeleid om deze werkzaamheden met uiterste zorgvuldigheid te verrichten, zodat u verzekerd bent van een veilige installatie.

blog8
dakbedekking 3

Dakbedekking

Wij kunnen uw plat dak voorzien van dakbedekking. Hiervoor gebruiken wij APP dakbedekking, dit is een hoogwaardig materiaal waardoor u gegarandeerd jarenlang verzekerd bent van een waterdicht dak.

Ook bij lekkage in uw bestaande dakbedekking bieden wij oplossingen.

Zink / koper

Een dakgoot of hemelwaterafvoer kan zowel in zink als koper uitgevoerd worden. Naast een luxe uitstraling, zorgt gebruik van deze materialen voor een lange levensduur. Wij leveren ook maatwerk, wat wij ter plaatse komen inmeten.

Zink kan ook gebruikt worden als randafwerking voor platte daken.

20
project4

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een manier van verwarmen die in de vloer wordt ingebouwd. Dit kan door middel van elektrische of warm water leidingen. Wanneer een woning voldoende geïsoleerd is, kan vloerverwarming als hoofdverwarming dienen. Afhankelijk van de grootte van het te verwarmen oppervlak en het gewenste comfort, kun je vloerverwarming eventueel ook combineren met radiatoren.

Duurzame energie-oplossingen

Duurzame energie-oplossingen voor uw huis kunnen bestaan uit:

  • warmtepomp: een warmtepomp wint warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater en zet dit om in bruikbare energie om het huis te verwarmen of te koelen.
  • zonneboiler: een zonnecollector gebruikt het zonlicht voor het verwarmen van tapwater en/of het verwarmen van uw woning.
  • zonnepanelen: met zonnepanelen op uw dak heeft u de mogelijkheid een gedeelte of zelfs het totale elektriciteitsgebruik zelf op te wekken. Dit gebeurt door het omzetten van zonlicht naar elektriciteit middels de panelen.

Naast deze beknopte opsomming bestaan er nog veel meer mogelijkheden. Wij leggen u graag meer uit en voorzien u desgewenst van advies hierin.

10

Noodgeval / storing / lekkage

Als u een noodgeval heeft kunt u 24/7 bij ons terecht! Wij laten u niet in de kou zitten. Bel 06-28 83 98 55 en wij zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

06 - 288 398 55 of Neem contact op